Win de Jaarbeurs voor 1 dag: stem op 'Utrecht in Concert'

Stem nu op je favoriete evenement
Stem nu op je favoriete evenement © RTV Utrecht
PROVINCIE UTRECHT - De drie genomineerden voor de actie 'Win de Jaarbeurs voor 1 dag' hebben nog een week om de meeste stemmen te verzamelen. Na een intensief overleg van de jury zijn een sportieve Freerun, een muziekevenement en een dag voor kwetsbare Utrechters in de race om de Jaarbeurs voor één dag te winnen.

'Utrecht in Concert'

Yentl Verheij was verrast en blij toen hij hoorde dat hij kans maakt om zijn event te organiseren in een grote hal van de Jaarbeurs, of misschien toch in de theaterzaal van het Beatrixtheater. Yentl: "Ik probeer zoveel mogelijk familie en vrienden te laten stemmen en hen het woord te laten verspreiden."
Yentl heeft al jaren ervaring met het organiseren van events voor lokaal en regionaal talent. Het afgelopen anderhalf jaar heeft hij zijn evenementen moeten afzeggen. Als de maatregelen het straks weer toelaten wil hij een inhaalslag maken en misgelopen concerten alsnog realiseren. Hij wil het onontdekte talent in de regio Utrecht een podium geven en ziet de Jaarbeurs als de perfecte plek daarvoor. Yentl: "Je voelt wel de druk, want de kans is overweldigend. Ik ruik een kans om iets terug te doen voor de gemeenschap die voor mij belangrijk is, namelijk voor de streekartiesten."
Deze week hoopt hij nog heel veel stemmen binnen te krijgen zodat hij zijn droom-event kan organiseren: "Ik heb al wat offertes aangevraagd en professionals om me heen gevraagd wat ze kunnen betekenen. In theorie is er al een heleboel gepland."
Genomineerde Yentl over zijn 'Utrecht in Concert'

Stem nu!

Je kunt je stem uitbrengen op je favoriete evenement. Klik hier om je stem uit te brengen. Stemmen kan tot en met 5 augustus en is ook mogelijk via de app van RTV Utrecht.
De winnaar wordt op 6 augustus bekendgemaakt. Wanneer het winnende evenement plaatsvindt hangt af van de corona-maatregelen. Het evenement staat gepland voor eind augustus, maar eerder werd al bekend dat het mogelijk verplaatst zou kunnen worden. Door de recent oplopende besmettingen van het coronavirus is het nog niet duidelijk wanneer bijvoorbeeld de anderhalvemeter-regel komt te vervallen.
Help mee!

Vind jij het leuk om een van de genomineerden te ondersteunen? Laat het ons weten! Want samen maken we het nog mooier. Dus kan jij, jouw organisatie of bedrijf een bijdrage leveren aan het succes van één of meerdere evenementen? Meld je dan nu vast aan op www.rtvutrecht.nl/jaarbeursactie. Als de winnaar bekend is, nemen we graag contact met je op. Alvast bedankt voor je hulp!

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.