Win de Jaarbeurs voor 1 dag: stem op 'Freerunpark Utrecht XXL

Stem nu op je favoriete evenement
Stem nu op je favoriete evenement © RTV Utrecht
PROVINCIE UTRECHT - De drie genomineerden voor de actie 'Win de Jaarbeurs voor 1 dag' hebben nog een week om de meeste stemmen te verzamelen. Na een intensief overleg van de jury zijn een sportieve Freerun, een muziekevenement en een dag voor kwetsbare Utrechters in de race om de Jaarbeurs voor één dag te winnen.

Freerunpark Utrecht XXL

Kasper de Visser en Jasper Nagtegaal van het Utrechtse bedrijf The Movement Academy organiseren sinds een paar maanden sportlessen voor kinderen als naschoolse activiteit en ook als verjaardagspartijtjes. De mannen zouden heel graag hun Freerun-evenement willen organiseren in de grote hal van de Jaarbeurs, met veel trampolines, dikke matten en klimtoestellen. Met hun methodieken willen ze kinderen en jong volwassenen kennis laten maken met acrobatiek, tricking en freerunning.
Kasper: "We hebben ontzettend veel positieve reacties gekregen op onze nominatie. Vooral van mensen uit onze omgeving maar we krijgen ook heel veel steun vanuit de Freerun-community in Utrecht." De mannen vinden het leuk om genomineerd te zijn maar vinden het lastig om hun kansen in te schatten voor de wedstrijd: "We proberen ons netwerk in te zetten, we delen het op social media en we roepen de kinderen op die al bij ons sporten om te stemmen. Maar het is wel een uitdaging als je het afzet tegen de andere genomineerden. Maar we doen wat we kunnen."
Genomineerden Kasper en Jasper over hun 'Feerunpark Utrecht XXL'

Stem nu!

Je kunt je stem uitbrengen op je favoriete evenement. Klik hier om je stem uit te brengen. Stemmen kan tot en met 5 augustus en is ook mogelijk via de app van RTV Utrecht.
De winnaar wordt op 6 augustus bekendgemaakt. Wanneer het winnende evenement plaatsvindt hangt af van de corona-maatregelen. Het evenement staat gepland voor eind augustus, maar eerder werd al bekend dat het mogelijk verplaatst zou kunnen worden. Door de recent oplopende besmettingen van het coronavirus is het nog niet duidelijk wanneer bijvoorbeeld de anderhalvemeter-regel komt te vervallen.
Help mee!

Vind jij het leuk om een van de genomineerden te ondersteunen? Laat het ons weten! Want samen maken we het nog mooier. Dus kan jij, jouw organisatie of bedrijf een bijdrage leveren aan het succes van één of meerdere evenementen? Meld je dan nu vast aan op www.rtvutrecht.nl/jaarbeursactie. Als de winnaar bekend is, nemen we graag contact met je op. Alvast bedankt voor je hulp!

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.