Instellingen

Win de Jaarbeurs voor 1 dag: stem op 'Utrecht Zorgt-dag'

Stem op je favoriete evenement
Stem op je favoriete evenement © RTV Utrecht
PROVINCIE UTRECHT - De drie genomineerden voor de actie 'Win de Jaarbeurs voor 1 dag' hebben nog een week om de meeste stemmen te verzamelen. Na intensief overleg van de jury zijn een sportieve Freerun, een muziekevenement en een dag voor kwetsbare Utrechters in de race om de Jaarbeurs voor één dag te winnen.

Utrecht Zorgt-dag

De droom van Marjan van Lexmond is de Jaarbeurs voor één dag open te stellen voor kwetsbare Utrechtse burgers, hun begeleiders, mantelzorgers, collega's en betrokken bedrijven. Sinds hun nominatie zijn ze druk bezig met het werven van stemmen. Marjan: "We zijn met alle zorgorganisaties overal en iedereen aan het mobiliseren om te stemmen. Het is wel heel spannend allemaal, maar iedereen leeft heel erg mee."
De Utrecht Zorgt-dag is een initiatief vanuit ADSU, dat staat voor Aan de Slag in Utrecht. Een samenwerkingsverband van 16 zorgorganisaties in de provincie Utrecht. Marjan: "Alle organisaties en cliënten staan 'aan', ik krijg het er warm van als ik bedenk hoeveel enthousiasme er is. De aanbiedingen stromen binnen."
Er wordt al gewerkt aan fondsenwerving en verder nagedacht over de invulling van de feestdag als de Jaarbeurs door hun gewonnen wordt. Marjan: "Een silent disco, foodtrucks maar ook muziekoptredens dat is toch wel de wens." De spanning van de laatste stem-week begint wel op te lopen bij de genomineerden, ze willen het liefst van start met de organisatie maar het is nog even 'koffiedik kijken' zoals Marjan het zelf noemt. Vrijdag 6 augustus wordt bekendgemaakt welk evenement de meeste stemmen heeft gekregen van het publiek.
Genomineerden over hun 'Utrecht Zorgt-dag'

Stem nu!

Je kunt je stem uitbrengen op je favoriete evenement. Klik hier om je stem uit te brengen. Stemmen kan tot en met 5 augustus en is ook mogelijk via de app van RTV Utrecht.
De winnaar wordt op 6 augustus bekendgemaakt. Wanneer het winnende evenement plaatsvindt hangt af van de corona-maatregelen. Het evenement staat gepland voor eind augustus, maar eerder werd al bekend dat het mogelijk verplaatst zou kunnen worden. Door de recent oplopende besmettingen van het coronavirus is het nog niet duidelijk wanneer bijvoorbeeld de anderhalvemeter-regel komt te vervallen.
Help mee!

Vind jij het leuk om een van de genomineerden te ondersteunen? Laat het ons weten! Want samen maken we het nog mooier. Dus kan jij, jouw organisatie of bedrijf een bijdrage leveren aan het succes van één of meerdere evenementen? Meld je dan nu vast aan op www.rtvutrecht.nl/jaarbeursactie. Als de winnaar bekend is, nemen we graag contact met je op. Alvast bedankt voor je hulp!

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.