Ramselaar helpt FC Utrecht aan eerste oefenwinst van de dag

© fcutrecht.nl
UTRECHT - FC Utrecht heeft het eerste oefenduel van de dag winnend afgesloten. Vfl Bochum, dat uitkomt in de Bundesliga, werd met dank aan Bart Ramselaar met 0-2 verslagen. Zaterdagavond neemt FC Utrecht het in Stadion Galgenwaard op tegen Venezia.
Ramselaar bracht zijn ploeg in de eerste helft op voorsprong door te profiteren van een fout van de doelman van Bochum. Hij leverde de bal plots in bij de Amersfoortse voetballer. Hij kan de bal vervolgens makkelijk over de doel lijn schieten: 0-1.
Twintig minuten voor het einde van de wedstrijd sloeg Ramselaar opnieuw toe nadat hij zelf de aanval opzette. Via Hidde ter Avest en Gyrano Kerk keeg Ramselaar de bal weer terug en zo kon hij de 0-2 eindstand bepalen.
Eerder deze week was FC Utrecht ook al de baas over een andere club uit de Bundesliga. Bayer 04 Leverkusen werd met 1-5 verslagen. De ploeg van trainer René Hake is deze voorbereiding nog ongeslagen.
Vfl Bochum - FC Utrecht 0-2
Bayer Leverkusen - FC Utrecht 1-5
FC Utrecht - Volos 6-2
Zulte Waregem- FC Utrecht 0-0
Beerschot - FC Utrecht 1-2
Club Brugge - FC Utrecht 2-4
FC Utrecht - Anderlecht 1-1
FC Utrecht - KAA Gent 3-0