RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Voetbalclubs IJFC en VVIJ bewijzen laatste eer aan omgekomen broers Isay en Noah

1/2
IJSSELSTEIN - De IJsselsteinse voetbalclubs IJFC en VVIJ brengen volgende week samen een laatste groet aan de broertjes Isay en Noah Gesser. Op dinsdag 10 augustus worden leden opgeroepen om langs de kant van de weg te gaan staan wanneer de rouwstoet langskomt.

"Wij nodigen iedereen vanaf 09.00 uur uit om langs de weg, vanaf het stoplicht bij de tennis tot stoplicht richting winkelcentrum Achterveld, aan beide kanten te gaan staan. Zodat we Isay en Noah nog een onvergetelijk moment kunnen geven, die de jongens verdienen!", aldus de clubs op Facebook. Ook maken leden van de voetbalverenigingen een spandoek en zal er "sfeer gemaakt worden".

 Isay en Noah. Isay en Noah. | Foto: Facebookpagina IJFC

Broertjes Isay (18) en Noah (16) kwamen vrijdagavond om het leven bij een ongeluk op de Weg der Verenigde Naties (N210) ter hoogte van de Kamerlingh Onneslaan in IJsselstein. De auto waarin ze zaten botste frontaal op een taxibusje.

Er is met veel ongeloof en bovenal verdriet gereageerd op het overlijden van de broertjes. Op social media werden herinneringen opgehaald en de clubs waarvoor ze speelden betuigden hun medeleven.Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -