Jongeren slaags in Maarssenbroek

MAARSSEN - Agenten in Maarssenbroek hebben meerdere aanhoudingen verricht na problemen tussen groepen jongeren.
Dinsdagmiddag kreeg de politie de melding dat een groep jongeren zich vervelend ophield voor het terrein van een school in Pauwenkamp. Agenten spraken met een medewerker. Hij verklaarde dat een groep van ongeveer vijftien jongeren die niet op de school zaten, zich uitdagend gedroeg naar leerlingen. Twee jongens werden aangehouden.
Later in de middag kreeg de politie de melding over een vechtpartij tussen jongeren in Duivenkamp. Daar bleek dat hierbij ook een gedeelte van de groep was betrokken, die zich eerder in Pauwenkamp vervelend had gedragen. Na onderzoek werd duidelijk dat vermoedelijk twee jongens met elkaar hadden gevochten. De agenten troffen één van hen nog aan, een 17-jarige jongen uit Utrecht. Hij had licht letsel aan zijn nek en op zijn borst en bleek een boksbeugel bij zich te hebben. Daarop werd hij aangehouden en zijn vrienden werden gefouilleerd. Daarbij werden geen wapens meer gevonden.
De verdachte is naar het politiebureau overgebracht en tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt. De politie zet het onderzoek naar de andere verdachte en de aanleiding voort.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.