Instellingen

Hond Remy komt vast te zitten op openstaande brug in Vinkeveen: 'Piepend en trillend stond ie daar'

VINKEVEEN - Een spannend begin van de week voor hondje Remy en zijn baasje Gosia Kowalska. Tijdens het gebruikelijke ochtendwandelingetje in Vinkeveen kwam de hond vast te zitten op een openstaande brug.
Remy bovenop de openstaande brug.
Remy bovenop de openstaande brug. © Gosia Kowalska
"Remy liep een beetje vooruit op de brug", vertelt Kowalska, inmiddels bekomen van de schrik. "En toen zag ik ineens de slagbomen dalen. Dus ik riep 'Remy, kom hier!' maar hij luistert niet altijd even goed", lacht ze.
Dus staat het beestje nog steeds op de brug als deze langzaam opengaat. "Remy raakte een beetje in paniek en klom naar de stijgende kant van de brug. En toen stond hij daar piepend en trillend op de rand van de open brug."
Hondje Remy staat doodsangsten uit
In totaal heeft Remy bovenop de brug een paar minuten doodsangsten uitgestaan, waarna de brug weer dicht ging. Het hondje is weggekomen met de schrik, al lijkt het er wel op dat het beestje een klein trauma heeft opgelopen.
"Gisteren liepen wij ergens anders langs een open brug en toen zag ik wel dat hij schrok." Dichte bruggen zijn gelukkig geen probleem. "We zijn al een paar keer over de brug heen gelopen waar hij vast zat en dat was geen probleem."

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.