Instellingen

Dode en gewonden na spookrijd-crash op A2

© Petershotnews
VINKEVEEN - De A2 richting Utrecht is weer helemaal open na het dodelijk ongeluk met een spookrijder vanochtend. De weg was onder meer enkele uren dicht om de ravage op te ruimen. Op Twitter laat Rijkswaterstaat weten niet blij te zijn met automobilisten die in die tijd de rode kruizen boven de weg negeerden.

Frontale botsing

Rond 04.30 uur ging het helemaal mis ter hoogte van Nieuwer Ter Aa. Volgens een woordvoerder van de politie ging het om een frontale botsing waarbij meerdere voertuigen betrokken waren. De politie onderzoekt de toedracht van het ongeval.
Het was een enorme ravage.
Het was een enorme ravage. © Petershotnews

Slachtoffers

Het dodelijke slachtoffer is de spookrijder, het gaat om een 31-jarige man. Twee andere slachtoffers zaten in de auto waar hij frontaal op botste. Van één van hen, een 49-jarige man, is de situatie zorgelijk. "Hulpdiensten zijn langdurig bezig geweest om de slachtoffers te bevrijden uit de bij het ongeval betrokken voertuigen. Een Mobiel Medisch Team kwam ter plaatse," aldus een politiewoordvoerder.
Er was nog een derde auto betrokken bij het ongeluk. De bestuurster van die wagen is ook naar het ziekenhuis gebracht. Na een grondige medische check kon zij 's middags weer naar huis.
De weg was enkele uren helemaal dicht.
De weg was enkele uren helemaal dicht. © Petershotnews

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.