Willem Janssen: 'Ik kon de wissel wel begrijpen'

UTRECHT - Het was nog niet al te vaak gebeurd, maar FC Utrecht-trainer René Hake deed het zaterdag. In de rust van de wedstrijd tegen RKC wisselde hij Willem Janssen. De aanvoerder was zich er zelf ook van bewust dat hij geen goede wedstrijd speelde.
"Ik was teleurgesteld in het resultaat en in mijn prestatie, maar dat is het voetballeven. Soms zit je er lekker in en soms is het ietsje minder." Toch had hij geen rekening gehouden met een wissel. "Maar ik had ook al geel op zak, dus ik kon het wel begrijpen. Als je wat ouder bent en meer als een trainer gaat denken, gaat dat wel snel."
Janssen speelde dus een slechte eerste helft. Toch is er voor de wedstrijd tegen NEC van woensdag geen enkele twijfel bij de 35-jarige routinier. "Twee weken geleden tegen Feyenoord was ik nog man of the match en nu deed ik niet zo gek veel anders. Het zit in kleine dingetjes"
De revanche moet komen tegen NEC. "Wij moeten winnen. Dat zal niet zo makkelijk gaan als ik het nu zeg, maar we moeten wel winnen. Dat is duidelijk."

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.