Man (34) opgepakt na vondst dode vrouw in auto bij hotel Eemnes

© Caspar Huurdeman
EEMNES - De politie heeft een 34-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden in verband met de dode vrouw die in een auto is gevonden bij hotel De Witte Bergen in Eemnes.
Het slachtoffer, een eveneens 34-jarige vrouw uit Heerlen, is mogelijk om het leven gebracht. Zij werd sinds afgelopen week vermist. De politie laat weten de rol en betrokkenheid van de man bij haar dood nader te onderzoeken.
Het stoffelijk overschot werd gisteravond gevonden in een Volkswagen Polo op het parkeerterrein van het Van der Valk-hotel langs de A1. De politie vraagt zich af hoelang de auto er al stond geparkeerd, of de vrouw in het voertuig is overleden en of sprake is van natuurlijk overlijden of van een misdrijf. De politie meldde vrijdag rekening te houden met het laatste.
Mensen die meer weten over de zaak of camerabeelden hebben, wordt gevraagd zich te melden. "De parkeerplaats bevindt zich in een bosrijk gebied, met veel wandelaars en - later op de avond - gasten van het aanwezige restaurant of hotelbezoekers", aldus de politie.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.