Vier verdachten opgepakt na twee steekincidenten in Lombok

© Michiel van Beers
UTRECHT - In Utrecht zijn vannacht vier verdachten aangehouden vanwege twee steekincidenten in de Utrechtse wijk Lombok. Dat meldt de politie.
De incidenten vonden plaats rond 00.30 uur. Een van de incidenten gebeurde volgens de politie op de J. Kinkerstraat. Bij het andere incident werd het slachtoffer op de hoek van de Vleutenseweg en de Damstraat aangetroffen. Twee personen zijn bij de steekincidenten gewond geraakt, van wie een ernstig. Allebei zijn ze overgebracht naar het ziekenhuis. Over de identiteit van de slachtoffers is niets bekendgemaakt. Onduidelijk is ook of ze zelf ook verdachte zijn of niet.
De arrestanten zijn twee mannen van 32, een van 31 en een van 23. De 31-jarige man ligt nog in het ziekenhuis en een van de andere verdachten ook, zegt de politie vrijdagmiddag.
De politie weet nog niet of er een verband is tussen de twee steekpartijen. Volgens een woordvoerder is er nog veel onduidelijk en wordt er nog volop onderzoek gedaan. De politie zegt ook niet hoeveel personen er bij elk steekincident zijn opgepakt.
Het onderzoek aan de J. Kinkerstraat.
Het onderzoek aan de J. Kinkerstraat. © Michiel van Beers

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.