Kort regionieuws: Aanhoudingen na snelkraak Bunnik

REGIO - In een kledingwinkel in Bunnik hebben snelkrakers hun slag geslagen. Op Het Slot laadden dieven een grote partij kleding in een auto. De politie heeft vier mannen uit Amsterdam aangehouden. In hun auto vond de politie wel inbrekersspullen, maar niet de buit.
* In Utrecht is een fietser aangereden. Een automobilist draaide donderdag vanuit de Ravellaan de Leidseweg op en zag daarbij de fietsende vrouw over het hoofd. Bij de aanrijding die volgde raakte de 74-jarige Utrechtse gewond. Ze is naar het ziekenhuis gebracht.
* Vakbond CNV maakt zich grote zorgen over een golf van ontslagen bij Cofely in Bunnik. Bij de verschillende onderdelen van het bedrijf, waaronder een vestiging in Nieuwegein, verdwijnen in totaal 170 banen. De vakbond is geschokt omdat het bedrijf al verschillende reorganisaties achter de rug heeft.
* De politie heeft gisteravond bij een actie rond de Utrechtse Voorstraat verschillende mensen aangehouden. Eén van hen dealde op straat in harddrugs. Ook werden 25 bekeuringen uitgedeeld onder meer voor het gebruiken van drugs op straat.
* Bij een horecagelegenheid aan de Mereveldseweg in Utrecht zijn acht auto's gekraakt. De politie zoekt nog naar getuigen die gisteravond rond zeven uur iets gezien hebben.
* Na een inbraak in Nieuwegein zijn drie jongens opgepakt en kort daarna weer vrijgelaten. Getuigen zagen dat er ingebroken werd in een woning. De drie jongeren werden daar in de buurt gezien maar de politie had niet genoeg bewijs om ze te beschuldigen van inbraak.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.