Pop-up vaccinatielocaties bij ziekenhuizen in Amersfoort en Utrecht, afspraak niet nodig

© RTV Utrecht / Milo Hornstra
Provincie Utrecht - De GGD regio Utrecht opent twee pop-up priklocaties bij ziekenhuizen in Utrecht en Amersfoort. Op de locaties is informatie over de vaccins te krijgen, maar ook de prik zelf. Dat kan direct en zonder afspraak.
Nu een groot deel van de Nederlanders gevaccineerd is, wil de GGD nog meer mensen bereiken met een fijnmazige aanpak. De GGD laat weten: "Wij werken hier natuurlijk van harte aan mee. We voelen het als onze maatschappelijke verantwoordelijkheid om corona te voorkomen, zodat we al onze patiënten kunnen blijven helpen."
In Amersfoort is de vaccinatielocatie vanaf maandag 1 november geopend in Meander MC. De pop-up locatie is zes dagen per week open, van 10.00 tot 17.00 uur. Alleen op zondag is de locatie gesloten.
In Utrecht staat de GGD in het Diakonessenhuis. Die locatie gaat dinsdag open en is in november op dinsdag en donderdag open van 11.00 tot 17.00 uur. Mocht de pop-up locatie een succes zijn, blijft de vaccinatielocatie mogelijk langer open. De ingang is aan het de achterkant van het ziekenhuis, in het oude Saltro-gebouw.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.