Spakenburg strikt Patrick Loenen als opvolger Meijers

© Orange Pictures
BUNSCHOTEN-SPAKENBURG/WOERDEN - Patrick Loenen is per 1 juli de hoofdtrainer van Spakenburg. De huidige trainer van het Woerdense Sportlust'46 volgt bij de tweede divisionist Eric Meijers op, wiens aflopende contract niet wordt verlengd. Loenen tekent een contract voor één seizoen.
Geboren Utrechter Loenen begon zijn trainersloopbaan bij Argon, eerst al jeugdtrainer, later als hoofdtrainer. Met die Mijdrechtse club promoveerde hij in 2015 naar de 1e klasse. Een jaar later werd Argon kampioen en promoveerde naar de hoofdklasse.
In 2018 herhaalde Loenen dat kunststukje met Eemdijk. De derde club van Bunschoten-Spakenburg werd onder zijn leiding kampioen in de hoofdklasse en dwong zo promotie af naar de derde divisie.
Loenen stapte vervolgens over naar Sportlust'46. In zijn eerste seizoen werd hij kampioen van de 1e klasse. Een jaar later stond Sportlust bovenaan in de hoofdklasse toen de competitie door corona werd stilgelegd. De Woerdenaren mochten promoveren. Op dit moment staat Sportlust'46 bovenaan in de derde divisie.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.