Frontman Eloi verlaat Kensington, toekomst Utrechtse band onduidelijk

© Kensington Facebook
UTRECHT - Eloi Youssef stopt na ruim vijftien jaar als zanger van de Utrechtse band Kensington. Het is tijd voor wat anders, laat hij via Instagram weten. De overige bandleden geven aan door te willen, maar hoe dat eruit gaat zien, is nog onduidelijk.
"Er is geen ruzie of onenigheid, maar wel een verschil in toekomstvisie. Jan, Casper en Niles willen nog steeds hun leven aan Kensinton wijden. Eloi wil dit niet langer. Dat is de beknopte versie", staat in een verklaring op de Instagram-pagina van Kensington.
Eloi zelf voegt daar in een bericht op zijn eigen pagina aan toe: "Ik heb alles geleerd wat ik kon leren. Ik heb overal opgetreden waar ik wilde optreden. Ik heb alles meegemaakt wat ik mee moest maken. Het is tijd voor een nieuw hoofdstuk in mijn leven."
Alle geplande optredens van Kensington gaan gewoon door. Op 3 en 4 september 2022 zal Eloi voor het laatst te zien zijn als frontman van Kensington in de Ziggo Dome. Wat hij daarna gaat doen, weet de zanger nog niet. "Een ander pad zal zich ongetwijfeld gaan vormen als de tijd daar is."
Wat het besluit van de zanger voor gevolgen gaat krijgen voor de band is nog onduidelijk. "Wat dit verder voor de toekomst betekent weten we op dit moment nog niet. We weten wel dat Kensington niet zal eindigen: Jan, Casper en Niles zullen in de loop van de tijd hier een nieuwe vorm voor vinden."

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.