Kort nieuws: Tandpastadief in IJsselstein

REGIO - In IJsselstein is een winkeldief betrapt, die kennelijk behoefte had aan een frisse adem. De dakloze man wilde in een winkel aan het Basiliekpad 14 tubes tandpasta stelen. Bij zijn verhoor bleek dat hij nog vijf dagen gevangenisstraf en een boete van 95 euro open had staan.
* De politie heeft een racende Roemeen van de A2 bij Breukelen gehaald. Hij reed 160 en drukte zijn voorliggers zowat van de weg. De politie zag het gebeuren en zette de automobilist aan de kant. De man is nu zijn rijbewijs kwijt.
* Twee mannen die in Utrecht rondreden in een gestolen auto zijn tegen de lamp gelopen. Het duo wilde op de Frans Bordewijkstraat in de wagen stappen en wegrijden maar werd door agenten op tijd tegengehouden. De twee Utrechters moesten mee naar het bureau.
* In Maarssenbroek is een meisje geschept door een auto. De fietsster stak in Bisonspoor ineens over. Een automobilist kon het 17-jarige meisje uit Harmelen niet meer ontwijken. Het meisje is naar het ziekenhuis gebracht, ze had last van haar heup en nek.
* In Nieuwersluis is een bejaarde man gewond geraakt bij een aanrijding tussen een auto en een tractor. De Westkanaaldijk bleek maandagavond te smal voor de twee bestuurders. De tractor belandde door de aanrijding in de berm en reed het talud af. De bestuurder raakte niet gewond. De 79-jarige automobilist had een gebroken sleutelbeen, zijn auto was total loss.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.