Kort nieuws: Man rijdt 59 km te hard in Utrecht

PROVINCIE UTRECHT - Een 31-man uit Nieuwegein is woensdag zijn rijbewijs kwijtgeraakt. De man reed op de Waterlinieweg 59 kilometer per uur te hard. Een onopvallende videowagen van de politie betrapte de man, die werd aan de kant gezet. Hij kan een flinke boete tegemoet zien.
* De politie viel gisteren coffeeshop de Flamingo in Driebergen binnen omdat daar een gezochte crimineel zou zitten. Die man had nog boetes openstaan en moest nog een celstraf uitzitten. Het bleek echter vals alarm: de gezochte man zat niet in de coffeeshop.
* Agenten in Breukelen werden woensdagavond door bewoners van de Salomonszegel getipt over een verdacht stelletje in een geparkeerde auto. Het 17-jarige meisje en de jongen van 21 hadden niets liefdevols in de zin, want in de auto lag inbrekersgereedschap. De twee zijn meegenomen naar het bureau en de auto is in beslag genomen.
* In Amersfoort heeft de politie een winkeldief aangehouden. Een medewerkster van de winkel aan de Amsterdamsestraatweg was de man achterna gegaan. Hij bedreigde haar daarop met een mes. Even later kon de politie de 31-jarige man uit Amersfoort aanhouden. Hij bleek ook een geprepareerde tas bij zich te hebben.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.