Kort Nieuws: Bekeuring voor beledigen agenten

REGIO - In Utrecht hebben agenten een bekeuring uitgedeeld wegens belediging. Een 17-jarige inwoner uit Hardenberg liep zaterdagnacht in beschonken toestand over de Briljantlaan.
De jongen werd samen met twee jongens gevraagd naar een identiteitsbewijs. De jongen begon de agenten te beledigen. Hij werd daarop aangehouden en ingesloten.
* Agenten hebben zaterdagnacht en dronken Utrechter aangehouden. De 48-jarige man reed over de Fransiscusdreef in Utrecht en kreeg een stopteken. Uit een blaastest bleek dat hij teveel had gedronken. De man kreeg naast een boete, ook een rijverbod van zes uur.
* In Utrecht is een 70-jarige man aangehouden wegens rijden onder invloed. De man uit De Meern vertoonde vrijdag opmerkelijk rijgedrag. Bij de Langerakbaan werd hij aangehouden door de politie. Hij had teveel gedronken. Er is proces-verbaal opgemaakt en zijn auto is in beslag genomen.
* Een 11-jarige jongen is vrijdagavond gewond geraakt bij een aanrijding in Woerden. De jongen stak over bij de Rembrandtlaan. Een 64-jarige automobilist zag de fietsende jongen te laat en kom hem niet meer ontwijken. De jongen is ter controle overgebracht naar het ziekenhuis.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.