Kort Nieuws: Agressieve fietser aangehouden

REGIO - In Utrecht is een agressieve man aangehouden. De politie trof de man aan, naast zijn fiets op de Amsterdamsestraatweg. Al gauw werd duidelijk dat hij te veel had gedronken.
De man begon om zich heen te slaan toen het ambulancepersoneel hem probeerde te onderzoeken. Nadat bleek dat de man verder geen letsel had, werd de man aangehouden wegens openbare dronkenschap.
* Het onderhoud van een groot aantal fietspaden in de regio wordt overgedragen aan de recreatieschappen. Het gaat om de paden in Soest, Baarn en De Bilt. Nu is de rijwielpadenvereniging Gooi & Eemland verantwoordelijk, onder toezicht en financiering van de provincie Utrecht.
* Bij een aanrijding in Nieuwegein is een fietser gewond geraakt. De 46-jarige vrouw werd bij het oversteken van de Lichtegaarde over het hoofd gezien door een automobilist. Ze is met een gebroken neus naar het ziekenhuis vervoerd.
*In Amersfoort is een hennepkwekerij opgerold. De politie was getipt over afgetapte stroom in een woning aan de Wagnerstraat en vond er 170 kruidenplanten. Naat de eigenaar en bewoner wordt gezocht.
* Op de Straatweg in Maarssen zijn drie auto's op elkaar gebotst. Het ongeluk werd veroorzaakt door een bestuurder die ter hoogte van een uitrit plotseling remde. Haar achterligger zag dat op tijd, maar auto drie was te laat. De bestuurder van de middelste auto is met nekklachten naar het ziekenhuis gebracht.
* De politie in Baarn heeft een inbreker aangehouden. De 20-jarige man zou drie weken geleden een woning aan de Snipstraat hebben bezocht, waarbij hij geld en goederen meenam. Buurtonderzoek zette de politie uiteindelijk op het juiste spoor.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.