Automobilist trapt verkeerde pedaal in en ramt winkel in Baarn

© Caspar Huurdeman
BAARN - Op de Nieuw Baarnstraat in Baarn heeft een automobilist de voorkant van een natuurwinkel geraakt. Daarbij is de winkelruit en een paal in de voorgevel gesneuveld.
Het ongeluk gebeurde omstreeks 09.20 uur. De bestuurder botste aanvankelijk alleen tegen een geparkeerde auto achter haar, waarbij de stilstaande wagen nog een andere geparkeerde auto raakte. Daarna stapte een van de inzittenden uit om de schade te controleren, waarna de chauffeur per ongeluk op het verkeerde pedaal drukte en de winkelpui ramde.
Ambulancepersoneel heeft zich over de inzittenden ontfermd, een van hen is ter observatie meegenomen naar het ziekenhuis. Verder is de brandweer opgeroepen om de winkelpui te stutten. Daarna zal een bouwbedrijf moeten komen om de schade te herstellen.
De bestuurder botste aanvankelijk alleen tegen een geparkeerde auto achter haar, waarbij de stilstaande wagen nog een andere geparkeerde auto raakte.
De bestuurder botste aanvankelijk alleen tegen een geparkeerde auto achter haar, waarbij de stilstaande wagen nog een andere geparkeerde auto raakte. © Caspar Huurdeman

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.