82-jarige IJsselsteinse wordt sinds maandagavond vermist

© Tobias Bos
IJSSELSTEIN - In IJsselstein wordt sinds gisteravond een 82-jarige vrouw vermist. Haar familie vermoedt dat ze in de war is en maakt zich ernstig zorgen omdat ze de nacht niet thuis heeft doorgebracht.
Haar zoon vertelt tegen RTV Utrecht dat het geheugen van de vermiste vrouw sinds enige tijd achteruit gaat. Het is nog niet eerder gebeurd dat ze de weg naar huis niet heeft kunnen vinden, zegt hij. Omdat ze druk was met een paar zaken die geregeld moesten worden, houdt hij er rekening mee dat ze daarvoor naar Nieuwegein of Utrecht is gegaan. Voor zover bekend heeft ze sinds gisteravond nergens gepind of haar ov-chipkaart gebruikt.
De politie zoekt mee en heeft een oproep via Burgernet gedaan om naar de vrouw uit te kijken. Dat heeft tot toe nog geen nieuwe informatie opgeleverd. De brildragende vrouw, die halflang asblond haar heeft en 1.70 meter lang is, is op een lichtblauwe damesfiets met twee donkere fietstassen weggereden. Ze droeg op dat moment een driekwartlange jas met ruitjes en een donkere broek.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.