Kort regionieuws: Honderden verkeersboetes in Rhenen

REGIO - Bij een snelheidscontrole op de Grebbeweg in Rhenen heeft de politie een grote stapel bekeuringen uitgeschreven. Zo'n 2.500 automobilisten werden gecontroleerd. Een kleine 400 bestuurders reed te hard en krijgt een boete thuisgestuurd.
* In IJsselstein is een 22-jarige vandaal opgepakt, die een bushokje had gesloopt. Donderdagavond ging hij de abri op de Oranje Nassaulaan te lijf met een stoeptegel. Een getuige waarschuwde de politie en die greep de vernieler in de kraag.
* De politie heeft in Utrecht twee jongens opgepakt die worden verdacht van een inbraak. De twee van 15 en 17 jaar werden gezien door een getuige toen ze bij een woning aan de Livingstonelaan inbraken. Agenten wisten de twee op het 5 Meiplein te pakken en mee te nemen naar het bureau.
* Bij een controle van een auto op de Birkstraat in Soest zijn vier mensen aangehouden. Ze hadden gestolen kentekenplaten bij zich. De politie zette de auto aan de kant omdat in de buurt was ingebroken bij een huis op de Van Lenneplaan. Bij onderzoek werd inbrekersgereedschap en de gestolen kentekenplaten aangetroffen.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.