Kort nieuws: Dieven in jachthaven Vinkeveen

REGIO - De politie heeft twee jonge dieven opgepakt in een jachthaven in Vinkeveen. De jongens van 11 en 15 sleepten een accu in hun bootje, die niet van hen was. Een getuige zag het en belde de politie, de twee krijgen nu een werkstraf.
Op de Waalsingel is IJsselstein is een automobilist van de weg gehaald. De 25-jarige man uit IJsselstein slingerde over de weg en bleek bijna drie keer te veel gedronken te hebben. Met een proces-verbaal maar zonder rijbewijs is de man naar huis gestuurd.
* Nutreco neemt het Chinese vis- en garnalenvoerbedrijf Shihai over. Het bedrijf uit Amersfoort betaalt daar 40 miljoen euro voor. Door de overname krijgt Skretting, Nutreco's divisie voor visvoer, een productiebasis in China.
En China is 's werelds grootste markt voor viskweek en visvoer.
* Op de Utrechtse Johan Wagenaarkade is een auto uitgebrand. Getuigen zagen de auto branden en belde de brandweer. Nadat de vlammen waren geblust ontdekte agenten dat de auto vermoedelijk in brand is gestoken.
Ook het chasisnummer was weggevijld. Wie meer weet of iets gezien heeft van de brandstichting wordt gevraagd de politie te bellen.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.