Kort nieuws: Ruziënde man gepakt met drugs

PROVINCIE UTRECHT - De politie Utrecht heeft in Overvecht een man opgepakt voor drugsbezit. Agenten zagen een man en een vrouw tegen elkaar schreeuwen op de Chilidreef. Kort daarop stapte de vrouw in een auto.
De politie zette de wagen aan de kant en zag dat de 19-jarige bestuurder iets weg probeerde te gooien. In het zakje zaten ruim 50 bolletjes met verdovende middelen. De Utrechter is aangehouden, de vrouw wilde niet zeggen waarom zij ruzie had op de Chilidreef.
* In Veenendaal is een bus tegen een voetganger gereden. Het ongeluk gebeurde rond 16.35 uur op de Boslaan. De voetganger raakte gewond aan het been.
* Een busje is over de kop gevlogen in Amerongen. Daarbij is een persoon gewond geraakt. Het ongeluk gebeurde rond 14.40 uur op de N225. Wat er precies is gebeurd, is nog niet duidelijk.
* In Amersfoort is donderdagmiddag een automobilist tegen een muur van een bouwcentrum aan de Nijverheidsweg-Noord gereden. Volgens de politie is daardoor niemand gewond geraakt.
* Utrecht is gestart met de bouw van een nieuw sportpark in Leidsche Rijn. Daar moeten vier verschillende sporten samenkomen. Naast een manege komen er een tennis-, voetbal- en rugbyvereniging. De gemeente denkt dat alle clubs op de nieuwe plek meer ledne zullen aantrekken. Sportpark Rijnvliet wordt het zevende en laatste sportpark in Leidsche Rijn.
* In De Bilt is een hoogbejaarde vrouw slachtoffer geworden van een babbeltruc. Een vrouw belde aan zei dat er een lek zat in het dak en wilde dit per se aanwijzen. Vermoedelijk is er in de tussentijd een tweede dader binnengeslopen, want even later bleek dat er sieraden waren gestolen.
* De Amersfoortse politie heeft succes geboekt met een lokfiets. Door een GPS in de fiets te verstoppen, konden agenten via internet zien dat de fiets op de Stationsstraat werd gestolen. Niet veel later werd de dief in kwestie op de Rozenstraat aangehouden. De lokfiets wordt in de stad steeds vaker ingezet om fietsendiefstal te voorkomen.
* In Houten heeft een agressieve automobilist vier keer een bon gekregen. De 42-jarige man uit Odijk kon bij een controle geen rijbewijs tonen, had nog twee oude boetes openstaan en begon vervolgens de agenten uit te schelden. Hij moest mee naar het bureau.
* In Soest is op de Julianalaan een Roemeen aangehouden.De 39-jarige man reed zonder geldig rijbewijs en had bovendien nog een oude boete openstaan van 1500 euro. Hij moest de rekening direct betalen en kreeg er een boete bij.
*

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.