Dueldebat tussen Fenneke van der Vegte (GroenLinks / PvdA) en Alexandra Kolkman (Lokaal Belangrijk)

LEUSDEN - In Politiek33: Het Duel gingen vrijdagavond 4 maart Fenneke van der Vegte (GroenLinks / PvdA) en Alexandra Kolkman (Lokaal Belangrijk) met elkaar in debat. U kunt het debat hieronder terug zien en luisteren.
De debatleider vrijdagavond was Daan Bleuel. Er werd volop gediscussieerd over woningbouw en plannen voor duurzaamheid.
© RTV Utrecht
U kunt het debat hieronder terugluisteren:
Het debat is ook terug te zien:
In 'Politiek33 Het Duel' krijgt de kiezer elke keer twee lijsttrekkers uit Amersfoort en uit Leusden te horen over inhoudelijke onderwerpen: wonen, mobiliteit, sociaal beleid, energie, sport, cultuur etc. Na afloop geeft een panel commentaar. Elke lijsttrekker komt dus ruimschoots aan bod. Zelden krijgt u als kiezer de lokale politieke aanvoerders zo uitgebreid te horen.
Zo leert u ze beter kennen en wordt u tegelijkertijd bijgepraat over een aantal gevoelige onderwerpen. Dat moet helpen om in het stemhokje je keuze maken. De gespreksleiders van de debatten zijn Kees Hoogendijk, Conny van den Bor, Daan Bleuel, Roelof Meijer en Erik van Venetië.
Politiek33

Het Duel wordt georganiseerd door De Stad Amersfoort, de Leusder Krant, RTV Utrecht, De Stadsbron, Golfbreker Radio en bibliotheek Eemland.

De debatten worden live uitgezonden op Golfbreker Radio. Na afloop is elk debat terug te luisteren als podcast die via de websites van RTV Utrecht, van De Stad Amersfoort, de Leusder Krant en op Golfbreker Radio worden aangeboden.
Meer verkiezingsnieuws en andere informatie vind je in ons dossier UKiest.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.