Dueldebat tussen Micheline Paffen (CDA) en Maarten Flikkema (VVD)

AMERSFOORT - In Politiek33: Het Duel gingen dinsdagavond 8 maart Micheline Paffen (CDA) en Maarten Flikkema (VVD) met elkaar in debat. U kunt het debat hieronder terug kijken en luisteren.
De debatleider dinsdagavond was Conny van den Bor.
Micheline Paffen (CDA), debatleider Conny van den Bor en Maarten Flikkema (VVD)
Micheline Paffen (CDA), debatleider Conny van den Bor en Maarten Flikkema (VVD) © RTV Utrecht
U kunt het gesprek hieronder terug luisteren:
U kunt het debat hieronder ook terug kijken:
In 'Politiek33 Het Duel' krijgt de kiezer elke keer twee lijsttrekkers uit Amersfoort en uit Leusden te horen over inhoudelijke onderwerpen: wonen, mobiliteit, sociaal beleid, energie, sport, cultuur etc. Na afloop geeft een panel commentaar. Elke lijsttrekker komt dus ruimschoots aan bod.
Zo leert u ze beter kennen en wordt u tegelijkertijd bijgepraat over een aantal gevoelige onderwerpen. De gespreksleiders van de debatten zijn Kees Hoogendijk, Conny van den Bor, Daan Bleuel, Roelof Meijer en Erik van Venetië.
Politiek33

Het Duel wordt georganiseerd door De Stad Amersfoort, de Leusder Krant, RTV Utrecht, De Stadsbron, Golfbreker Radio en bibliotheek Eemland.

De debatten worden live uitgezonden op Golfbreker Radio. Na afloop is elk debat terug te luisteren als podcast die via de websites van RTV Utrecht, van De Stad Amersfoort, de Leusder Krant en op Golfbreker Radio worden aangeboden.
KaderMeer verkiezingsnieuws en andere informatie vind je in ons dossier UKiest.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.