Kort regionieuws: Snelkraak bij juwelier in Houten

REGIO - * Bij een juwelierswinkel in winkelcentrum Het Rond in Houten is in de nacht van dinsdag op woensdag een snelkraak gepleegd. Vier verdachten hebben meerdere vitrines van de winkel vernield en sieraden meegenomen.
* Een man die een bakfiets had gestolen in Utrecht is daarvoor opgepakt. De man ging er op de Vismarkt met de fiets vandoor. Via cameratoezicht konden agenten de man volgen terwijl hij over de Knipstraat fietste. Bij de Daalsesingel is de Bilthovenaar in de boeien geslagen.
* Drie mannen zijn dinsdag in Utrecht aangehouden voor een poging tot inbraak aan de Nolenslaan. Toen de politie kwam gingen ze er in een auto vandoor. Op de Van Lieflandlaan zijn ze ingerekend.
* Een man die net zijn rijbewijs had gehaald is die dinsdag in Amersfoort ook weer kwijt geraakt. De beginnende bestuurder had een flinke slok op en slingerde over de Industrieweg. Hij werd gepakt en kon mee naar het bureau.
* In Veenendaal zijn twee jongens aangehouden voor mishandeling. Het duo zou een 16-jarige jongen hebben geslagen in een horecagelegenheid aan de Markt. De reden voor de mishandeling is onbekend.
* Een Belgische automobilist die meer dan zestig kilometer te hard reed op de A2 is daardoor zijn rijbewijs kwijtgeraakt. De man werd ter hoogte van Vinkeveen geklokt terwijl hij 162 kilometer per uur reed.
* Vier baldadige jongens zijn gisteren aangehouden in Veenendaal. De groep werd gezien toen ze in een leegstaand gebouw aan de Acacialaan zaten. Zij moesten mee naar het bureau waar hun ouders werden gebeld. De jongens kunnen een taakstraf tegemoet zien.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.