Kort nieuws: man rijdt met 200 km/u over A2

REGIO - Bij Breukelen is woensdagmorgen een 21-jarige man uit Purmerend van de weg gehaald. De man reed met meer dan 200 kilometer per uur over de A2 richting Amsterdam.
Een motoragent zette de achtervolging in. Pas toen deze zijn zwaailicht aanzette zag de autmobilist dat hij werd gevolgd en zette hij zijn auto langs de kant. De man heeft zijn rijbewijs én auto in moeten leveren.
* De politie heeft in Utrecht een lastige dronkaard opgepakt. De dronken man zat in een stadsbus op het Stationsplein en deed lastig. Medewerkers van het GVU wisten de 43-jarige man met moeite uit de bus te krijgen. Toegesnelde agenten hebben de man meegenomen naar het bureau voor verhoor.
* Een 19-jarige man uit Utrecht is aangehouden omdat hij een café aan de Potterstraat was binnen gegaan.
Omdat de man een collectieve horecaontzegging waardoor hij geen enkel Utrechts café binnen mag. De man kreeg het verbod omdat hij een medewerker van het café had bedreigd. Met een proces-verbaal is hij naar huis gestuurd.
* Op de Utrechtse Schoutenstraat heeft de politie vannacht een dronken man aangehouden. De man stond tegen een etalageruit te plassen en op het moment dat agenten hem wilde controleren ging de man er vandoor.
Op de Schoutenstraat kon de dronken man worden gepakt en kreeg hij drie bekeuringen. Een voor wildplassen, een voor openbare dronkenschap en een omdat hij geen legitimatie bij zich had.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.