Kort Nieuws: Man zwaait met zwaard in Utrecht

REGIO - De politie heeft in Utrecht een man opgepakt die op straat stond te zwaaien met een sabel. De man was verward en liep over het Herderplein.
Toen de politie kwam stond hij inmiddels op een galerij van een flat, daar is de man opgepakt. Hij heeft niemand verwond met zijn sabel.
* De nieuwe Albert Heijn in Vinkeveen gaat op donderdag 17 maart om 8.00 uur open. Dat heeft het concern bekendgemaakt. Op de avond ervoor 17.00 tot 19.30 uur houdt de winkel een Open Huis waarbij bedrijfsleider Frits van Zanten aanwezig is om vragen te beantwoorden.
* De Utrechtse politie heeft een man opgepakt die een spiegel van een auto heeft geschopt. De man ging gisteren rond het middaguur al dronken op de Amsterdamsestraatweg de auto te lijf. De politie pakte de man op. In het politiebusje probeerde hij daarnaast een raam kapot te trappen. In de cel kon hij nuchter worden.
* Een man van wie het rijbewijs is ingenomen, is in Utrecht toch gaan rijden, en gepakt. Dat man werd op de Oudenrijnseweg aan de kant gezet. De illegale bestuurder van 20 kon mee naar het bureau.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.