Politie zoekt getuigen straatroof Utrecht

UTRECHT - Een 30-jarige vrouw is vrijdag met geweld van haar tas beroofd. Ze liep rond 15.15 uur op de de Karpaten in Utrecht toen twee jongens haar tas grepen.
De vrouw liep met haar 5-jarige nichtje op de Stelviobaan. Ze was daar net uit de bus gestapt en liep verder naar het parkje aan de Harz. De jongens pakten daar de tas van de vrouw, maar die weigerde los te laten. Ze werd door een van de verdachten geslagen, daarna liet het slachtoffer haar eigendom los.
De twee jongens gingen er te voet vandoor. De politie hoopt dat getuigen van deze brute straatroof zich melden. Signalementen:
Dader 1: lichtgetinte jongen, 17-20 jaar, 1.75-1.80 meter, mager postuur, zwart opgeschoren haar, opvallend borstelige wenkbrauwen en een ingevallen gezicht. Hij droeg een halflange zwarte stoffen jas en een spijkerbroek;
Dader 2: Lichtgetinte jongen met bleke gelaatskleur, 15-17 jaar, 1.60-1.65 meter en een normaal postuur. Hij droeg eveneens een half lange zwarte stoffen jas en een spijkerbroek. Hij had een zwart petje op.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.