Kort nieuws: Goed jaar Nieuwegeinse bouwer

REGIO - Bouwbedrijf Ballast Nedam uit Nieuwegein heeft het in 2010 beter gedaan dan verwacht. Vorig jaar werd een nettowinst van 7 miljoen neergezet en dat is 1 miljoen meer dan het jaar ervoor. Wel daalde de omzet van 1,38 miljard naar 1,36 miljard.
* Bij een verkeersongeluk in Benschop is een bromfietser gewond geraakt. De 18-jarige bromfietser zag een afslaande auto over het hoofd bij het Boveneind zuidzijde. Door de aanrijding liep de jongen een gebroken sleutelbeen op.
* Een Woerdense fietser is gistermiddag gewond geraakt bij een aanrijding met een auto. De 87-jarige bestuurder van de auto kon de fietser niet ontwijken toen die opeens de rijbaan van de Boerendijk opreed. De 85-jarige fietser liep hoofd- en beenletsel op en is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.
* Een man in Vleuten is opgepakt omdat hij in een auto reed zonder geldig rijbewijs. Ook was de auto niet apk gekeurd. De man werd verraden door zijn auto. Op het moment dat hij remde gingen zijn richtingaanwijzers knipperen. De man kon mee naar het bureau, zijn auto is in beslag genomen.
* Utrecht is in de race voor de titel Topsportgemeente van het jaar 2010. De prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan de gemeente met de beste sportprestaties. Naast Utrecht zijn Barendrecht, Den Haag, Edam-Volendam en Laren genomineerd.
* Een man wiens fiets was gestolen in Utrecht besloot vannacht zelf voor vervanging te zorgen. De man werd aangesproken op de Lange Viestraat toen hij daar met een fiets sleepte die op slot stond. De Utrechter had teveel gedronken en verklaarde dat zijn eigen fiets gestolen was. Vrienden van de verdachte hebben de op slot staande fiets teruggezet. De Utrechter kreeg een bekeuring voor baldadigheid.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.