Kort nieuws: Vernielingen op station Bilthoven

REGIO - Vandalen hebben zaterdagochtend flink huisgehouden op de station van Bilthoven. Daar werd de wachtruimte vernield en werd een ruit van de kiosk kapot geslagen. De politie zoekt getuigen.
* Een dronken bestuurder in Utrecht is op de Groeneweg aangehouden. De man viel op omdat hij erg langzaam reed. Een blaastest wees uit dat hij teveel op had.
* Een 17-jarige jongen die dronken rondreed op een snorscooter is in Amersfoort aangehouden. De jongen reed slingerend over de Stadsring en had geen verlichting aan. Bij controle bleek de jongen teveel gedronken te hebben.
* Op de Bagdaddreef in Utrecht is een hennepkwekerij opgerold. Op twee verdiepingen van de woning troffen agenten zo'n 450 planten aan. Een 30-jarige en een 34-jarige vrouw zijn aangehouden. Ook de eigenaar van de woning mocht met de politie mee naar het bureau. Alle planten zijn in beslag genomen.
* Twee mannen zijn in Utrecht op heterdaad betrapt terwijl zij bezig waren autovelgen te stelen. Het duo had net de wielbouten van een auto losgedraaid die op de Stanleylaan geparkeerd stond. De Utrechters zijn aangehouden.
* Agenten in Veenendaal hebben twee jongens aangehouden op verdenking van fietsendiefstal. Een agent buiten dienst zag de jongens met fietsen gooien en tussen de gestalde rijwielen zoeken op de Kerkewijk. Agenten hebben de jongens aangesproken. Die konden niet uitleggen waar zij mee bezig waren en mochten daar op het bureau nog even over nadenken.
* Een Utrechtse fietser werd vrijdagavond rond middernacht op de Vleutenseweg omver gereden door een auto. De bestuurder daarvan ging er vervolgens vandoor. De vrouw raakte gewond aan haar been en hoofd. De auto was een klein model personenauto, mogelijk een Opel Corsa of een Audi A3.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.