Kort nieuws: Baldige Soestenaar opgepakt

REGIO - Een 20-jarige man uit Soest is opgepakt omdat hij zich baldadig gedroeg. Bewoners van de Rietzangerstraat in Amersfoort zagen een aantal jongens op het dak lopen en belden de politie. Toen de agenten aankwamen, gingen de jongens er vandoor, en werd de jongen uit Soest als enige opgepakt.
* Kinderchirurg William Kramer heeft de Edgar Donckerprijs in de wacht gesleept. De chirurg van het UMC Utrecht krijgt de prijs omdat hij zich verdienstelijk heeft gemaakt in de kinderchirurgie.
* In Utrecht is een beschonken brokkenpiloot opgepakt. De automobilist reed afgelopen nacht een lantaarnpaal uit de grond bij de oprit Waterlinieweg-Herculeslaan. Even daarvoor had hij al aanrijding veroorzaakt op de Laan van Maarschalkerweerd en een kentekenplaat verloren. De man is zijn rijbewijs voorlopig kwijt.
* De politie heeft dit weekend in Vianen honden moeten inzitten om een groep ruziemakers uit elkaar te krijgen.
Twee groepen jongeren kregen het om onbekende reden met elkaar aan de stok in een café aan de Prins Bernhardstraat. Na inzet van een politiehond en een wapenstok kwamen de jongens tot rust.
* De politie Utrecht onderzoekt een overval op een maaltijdbezorger in Overvecht. De jongen had eten gebracht bij een flat aan de Moezeldreef. Toen hij het portiek uitkwam, spoot een jongen iets in zijn ogen. Hij probeerde de tas van de bezorger te stelen en rende weg toen dit mislukte.
* De musical We will rock you is nog tot 13 augustus te zien in het Utrechtse Beatrixtheater. Daarna verhuist de populaire musical over de popgroep Queen naar Antwerpen. Dat heeft de Baarnse theaterproducent Joop van den Ende bekend gemaakt.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.