Kort Nieuws: Telefoondieven slaan toe in Utrecht

REGIO - Een 29-jarige vrouw is bijna van haar telefoon beroofd in Utrecht. Dat gebeurde toen de Utrechtse vanaf de Hoveniersstraat door de tunnel richting de Laan van Engelswier fietste.
Daar probeerden twee jongens op een scooter de telefoon uit haar handen te trekken. Dat mislukte, waarna de vrouw snel naar huis fietste. De politie zoekt getuigen van het incident.
* Een man in een scootmobiel is vanmiddag aangereden in het Utrechtse Transwijk. Hij werd geschept door een auto bij het oversteken van de Admiraal Helfrichlaan. De man heeft waarschijnlijk een gebroken heup en is naar het ziekenhuis gebracht.
* In Breukelen hebben agenten vannacht een achttienjarige snorfietser aangehouden. Hij had veel te veel gedronken. De 47-jarige automobilist die de snorfietser kwam ophalen bleek ook dronken te zijn. De snorfietser en de automobilist moesten allebei hun rijbewijs inleveren.
* Een Fransman heeft zijn rijbewijs in moeten leveren op de A2 bij Breukelen. De 22-jarige automobilist reed 160 kilometer per uur waar 100 is toegestaan. Agenten hebben hem achtervolgd en aan de kant gezet.
* Het eerste kievitsei van het seizoen in de regio Utrecht is gevonden. Het gespikkelde eitje werd gevonden in een weiland aan de Eemdijk, net buiten Bunschoten Spakenburg. Landelijk is het eerste kievitsei van het seizoen vorige week zondag al gevonden, in Maasland in Zuid Holland.
* Een automobilist uit Veenendaal is gewond geraakt toen hij meerdere met zijn auto over de kop sloeg. De 38-jarige vrouw reed over de Ringweg Oost, lette even niet op, reed de berm in en sloeg een aantal keer over de kop. De vrouw is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.