Soester opgepakt na crash op A1 met Range Rover

© RTV Utrecht
De politie heeft een 31-jarige man uit Soest aangehouden, die betrokken was bij een ongeluk op de A1 bij Bathmen in Overijssel. Bij het ongeluk raakte een man en een vrouw zwaargewond.
Dat meldt RTV Oost. Het ongeval gebeurde op de ochtend van zaterdag 23 april. De inzittenden van een busje werden van de weg gedrukt door een Range Rover. Na meerdere keren over de kop te zijn geslagen, belandde het busje in de berm.
De twee slachtoffers uit Zeeland liepen veel letsel op. De 54-jarige vrouw die in het busje zat liep onder meer gebroken ribben, een gebroken schouder, een gekneusd hart, een klaplong en een gebroken nekwervel op. De man van 66 jaar had een gebroken schouder en twee gebroken nekwervels.

Camerabeelden

Op het dashboard van het busje zat een camera. Daarop was de aanrijding te zien. De politie liet deze beelden zien in Onder de Loep, het opsporingsprogramma van RTV Oost. Daarna kwamen er meerdere tips binnen en werd de bestuurder uit Soest aangehouden. Hij wordt ervan verdacht de oorzaak te zijn van het ongeluk.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.