Brokkenpiloot Bunschoten ramt verkeersbord en rijdt door

© GinoPress
Bunschoten-Spakenburg - In Bunschoten is een automobilist doorgereden na een verkeersongeval. De bestuurder ramde gisteravond op de Broerswetering een verkeersbord. Beelden van het ongeluk worden in het dorp veelvuldig via whatsapp gedeeld.
Op de video die met een bewakingscamera zijn gemaakt is eerst een claxon te horen en daarna komt een donkergrijze stationwagon in beeld, die met veel kabaal de metalen paal bij een zebrapad doormidden heeft gereden. Brokstukken, waaronder ook onderdelen van de auto en scherven van de koplamp, schuiven over het trottoir.
Het lijkt erop dat de automobilist geen moment aarzelt en direct weer de weg op stuurt om zich vervolgens uit de voeten te maken. Verderop in de straat kijken omstanders de auto verbaasd na. Het is niet bekend of de brokkenpiloot de schade aan het straatmeubilair later bij de instanties heeft gemeld.
Volgens een persfotograaf is de beschadigde auto verderop in het dorp aangetroffen. Volgens nog onbevestigde berichten heeft de politie een man meegenomen naar het bureau.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.