Kort regionieuws: Inbreker gepakt in Zeist

REGIO - Bij een inbraak in Zeist heeft de politie één van de twee daders aangehouden. De man zetten donderdagavond een kraak bij de uitbouw van een woning aan de Godfried van Seijstlaan.
* In Maarssen is een 19-jarige man opgepakt voor het stelen en doorverkopen van een auto. Hij had de wagen vorige maand gestolen in de wijk Zwanenkamp. De politie wil dat twee andere verdachten van 17 en 19 jaar zich melden op het bureau, omdat ze bij de diefstal betrokken zouden zijn.
* De politie in Bilthoven heeft in de nacht van donderdag op vrijdag twee Litouwers opgepakt. Ze liepen over de Julianalaan heen en weer en zeiden desgevraagd tegen agenten dat ze aan het wandelen waren. Maar omdat ze er toen vandoor gingen en zich wilden verstoppen, werden ze naar het bureau gebracht. De politie denkt dat het om inbrekers gaat.
* De beste vrouwelijke ondernemer van het Gooi- en Eemland komt uit Amersfoort. Marije Miltenburg, de eigenaresse van het Amersfoortse restaurant Hemels, heeft gisteravond die titel gekregen. De jaarlijkse prijs is een initiatief van de vrouwelijke ondernemers in die regio.
* In Rhenen zijn opnieuw delen van een oude stadsmuur gevonden. Bij graafwerkzaamheden nabij de Rhenense Hof stuitte een aannemer op de archeologische vondst. De oude muren zullen straks opnieuw in de grond verdwijnen en komen onder een nieuwbouwproject te liggen.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.