Meepraten over de impact van de coronacrisis? Kom naar Broos Live

© RTV Utrecht
Utrecht - De coronacrisis had én heeft grote impact op Utrechtse ondernemers, zo is te horen in de RTV Utrecht-podcastserie Broos. Maandagavond 4 juli organiseert RTV Utrecht een avond voor luisteraars.
Sinds voorjaar 2020 volgden journalisten Maarten Dallinga en Hugo Verkley vijf Utrechters in een kwetsbare arbeidsmarktpositie. De vierdelige podcastserie Broos toont hoe zij door de coronacrisis financieel en mentaal werden geraakt. De eerste aflevering verscheen afgelopen maandag.
Luister hier of via je favoriete podcastapp naar de trailer van Broos:
Tijdens Broos Live in café Domkop in de Utrechtse binnenstad ontmoet je de stemmen uit de podcast. Onder wie Wiljan de Jong, eigenaar van café Domkop. Hij blikt samen met de makers terug op de opnames en vertelt hoe het nu met hem gaat.
Ook het Utrechtse ondernemersstel Donna de Jong en Paul Wilke is te gast, net als Jacqueline Bijleveld, die een kledingwinkel in Baarn bestierde. Luisteraars krijgen de kans om vragen te stellen en hun eigen ervaringen met de financiële en mentale impact van de coronacrisis te delen.
Live muziek is er van Fluks, het Utrechtse collectief dat speciaal voor Broos muziek maakte.

Broos Live: maandag 4 juli vanaf 20.00 uur in café Domkop, Loeff Berchmakerstraat 34 in Utrecht. Inloop vanaf 19.30 uur. Aanmelden is niet nodig.

Broos is tot stand gekomen met steun van het Fonds Bijzondere Journalistieke Projecten.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.