Meer arrestaties verwacht na dodelijke steekpartij

UTRECHT - De politie in Utrecht verwacht meer arrestaties na de dodelijke steekpartij van afgelopen zaterdag. Dat zegt een politiewoordvoerder tegen RTV Utrecht.
In Overvecht werd een jonge man van 19 jaar door messteken om het leven gebracht. De politie heeft later die dag een man en een vrouw opgepakt in Overvecht en een derde verdachte in de Voorstraat in het centrum van Utrecht. Ze worden verdacht van betrokkenheid bij de steekpartij.
Volgens de politiewoordvoerder zijn er aanwijzingen dat er meer mensen betrokken waren bij de ruzie die aan het incident vooraf ging. Het Nederlands Forensisch Instituut en Utrechtse forensische rechercheurs hebben het hele weekend onderzoek gedaan in het huis aan de Camera Obscuradreef waar de fatale steekpartij plaatsvond. Ook hebben agenten met getuigen gesproken.
Een motief voor de steekpartij is nog niet duidelijk geworden. De geruchten dat de ruzie over drugs ging kan de politie nog niet bevestigen.
Het is de tweede gewelddadige dood in de wijk dit jaar. Op 12 januari werd het lichaam van de 28-jarige Orson Asantoe gevonden in een auto op de Theemsdreef.

Politiewoordvoerder over fatale steekpartij

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.