Medewerker gewond bij overval op tankstation Nieuwegein, daders op de vlucht

© Google Maps
Nieuwegein - Bij een overval op een tankstation aan de Graaf Florisweg in Nieuwegein is vanochtend een medewerker lichtgewond geraakt. De politie is nog op zoek naar de twee daders, die te voet zijn gevlucht.
Toen de medewerker vanochtend rond 06.15 uur het tankstation aan het openen was, werd ze plots overvallen door mannen die haar tegen de grond werkten. De daders zijn vervolgens met tabakswaar gevlucht in de richting van de Graaf Albertsingel.
De politie laat weten dat beide verdachten ongeveer 16 jaar oud zijn en heeft een signalement verspreid. Een van hen had zwarte jas met capuchon van het merk The North Face aan en droeg een bivakmuts of sjaal om z'n mond en neus. Daarnaast droeg hij een lichtkleurige sportbroek, zwarte gympen en een zwarte tas met een goud,- en roodkleurig opschrift.
De andere verdachte droeg eveneens een zwarte jas van The North Face en een bivakmuts over mond en neus. Hij had een zwarte broek aan met zwarte gympen. Wie meer informatie heeft over de verdachten of vanochtend iets verdachts heeft gezien, wordt opgeroepen zich te melden bij de politie.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.