Kort nieuws: Getuige achtervolgt vandalen in Breukelen

REGIO - In Breukelen zijn donderdagavond drie mannen opgepakt voor vernieling. Een getuige had gezien hoe het trio op de Stationsweg een ruit van een loods ingooide en vervolgens een verkeersbord sloopte.
Hij belde de politie en achtervolgde de mannen uit Den Bosch en Roermond tot de agenten ter plaatse waren.
* Zeist is bezig met opgravingen in het oudste deel van de gemeente. Naast archeologen mogen ook inwoners zoeken naar oude resten. De opgravingen zijn naast het gemeentehuis en vandaag is de laatste dag.
* Theater De Fransche School in Culemborg blijft nog een week gesloten. Het theater werd woensdag per direct gesloten nadat was ontdekt dat het dak dreigde in te storten. De constructie wordt de komende dagen verstevigd, zodat de deuren op 1 april weer open kunnen.
* De Utrechtse politie heeft in 24 uur tijd vier mannen aangehouden voor heling. Een speciale helingcontrole lag daar aan ten grondslag. Op een schoolplein aan de Oudenoord liep toevallig ook een 13-jarige jongen tegen de lamp. Hij kwam aanrijden op een gestolen fiets en is aangehouden.
* Bij een aanrijding in Woerden is een fietser gewond geraakt. Het 15-jarige meisje uit Linschoten reed op een rotonde van de Wulverhorstbaan, toen ze door een bestelbus werd geschept. De bestuurder had haar niet gezien door de laagstaande zon. Het meisje is met rugletsel naar het ziekenhuis vervoerd.
* Bij een aanrijding in Veenendaal is een bejaarde motorrijder gewond geraakt. De 76-jarige man werd op de Grote Beer over het hoofd gezien door een overstekende automobilist. Hij is gewond opgenomen in het ziekenhuis.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.