Stiefvader Nouafel bekend bij justitie

UTRECHT - De stiefvader van de onder verdachte omstandigheden overleden Utrechtse peuter Nouafel blijkt een enorm strafblad te hebben.
De 27-jarige Younass A. zou meerdere malen zijn veroordeeld wegens bedreiging, zware mishandeling en openlijke geweldpleging. Dit zou niet bekend zijn geweest bij Jeugdzorg.
De broer van A. werd in 2008 doodgeschoten bij een ripdeal op de Dickenslaan in Oog in Al. Ook andere leden van het gezin hebben een strafblad.

STILLE TOCHT

In de Utrechtse Kinkerstraat (Verdomhoekje) begint vanavond om 19.00 uur een stille tocht voor de 3-jarige Nouafel.
Iedereen die het jongetje heeft gekend of zijn medeleven wil betuigen is welkom om mee te lopen. Ook is er voor het huis waar Nouafel woonde een plek ingericht om bloemen, kaarsen, knuffels en dergelijke neer te zetten.

AANHOUDINGEN

Nouafel overleed afgelopen zondag onder verdachte omstandigheden. Zijn moeder en haar vriend zijn aangehouden. Vandaag wordt bekend of zij langer vast blijven zitten.
Het gezin was bekend bij de Raad voor de Kinderbescherming. Komende maandag zou de rechter een besluit nemen over het al dan niet onder toezicht stellen van de peuter.

Nouafel (3) overleden, de ontwikkelingen tot nu toe

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.