Kort Nieuws: Boete voor Belg zonder papieren

REGIO - Een opvallende parkeeractie is een Belg in Breukelen duur komen te staan. De man stopte enkele minuten bij tankstation Ruwiel en reed vervolgens zonder te tanken weer door.
Surveillerende agenten besloten de man te controleren, die geen papieren kon laten zien en een valse naam opgaf. Na een boete van ruim 600 euro mocht hij terug naar België.
* Bij een aanrijding in het Utrechtse Overvecht is man gewond geraakt. Zijn auto werd op de Mississipidreef geraakt door een vrouw, die een fout maakte bij het afremmen voor een verkeerslicht. De man van 20 is ter plekke verzorgd door ambulancepersoneel.
* Op de Vleutenseweg in Utrecht is een stomdronken vrouw uit haar auto gehaald. De vrouw had meer dan vijf keer te veel gedronken. Ze had zoveel op dat zelfs blazen niet meer lukte; ze is door agenten mee naar het bureau genomen en haar rijbewijs is ze kwijt.
* Bij een aanrijding in Nieuwegein is een fietser gewond geraakt. De 13-jarige jongen fietste op de Graaf Dudosingel tussen een paar wachtende auto's door, maar zag een wagen op de andere weghelft over het hoofd. Een botsing was het gevolg, waarbij de jongen zijn sleutelbeen brak.
* Rabobank gaat een filiaal openen in het Indiase Mumbai. India is een belangrijke markt voor Rabobank vanwege de snel groeiende financiële dienstverleningssector, laat het Utrechtse hoofdkantoor weten.
* De politie heeft een illegale man opgepakt die zijn tentje had opgezet in de bossen van Baarn. De arrestatie ging niet zonder slag of stoot, bij het zien van de agenten verzette hij zich en begon hij te schelden.
Hij moest zijn tent verruilen voor een cel.
* Bij een ongeluk in De Kwakel is een 77-jarige vrouw om het leven gekomen. De fietsende vrouw kwam in botsing met een tegemoetkomende snorfiets, bestuurd door een 17-jarige jongen uit De Kwakel. Het slachtoffer viel en liep ernstig hoofdletsel op.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.