Kort nieuws: Jeugd Lopik keert zich tegen politie

REGIO - In Amersfoort is zondagavond brand gesticht in een bedrijf aan de Astronaut. Door snel te blussen wist de brandweer erger te voorkomen. Onderzoek wijst uit dat het om brandstichting gaat. De politie zoekt getuigen.
* Een scooterrijder uit Utrecht krijgt een boete voor rijden zonder rijbewijs. De 32-jarige man trok de aandacht van de politie door zijn rijgedrag. De bestuurder bleek niet dronken te zijn, maar wel onverzekerd. Ook bleek hij geen rijbewijs te hebben. De scooter is in beslag genomen.
* Een massale vechtpartij veroorzaakte afgelopen weekend veel overlast op de Rolafweg Noord in Lopik. Toen de politie de vechtersbazen uit elkaar wilden halen, keerden zij zich tegen agenten. Dankzij pepperspray, wapenstokken en politehonden keerde de rust weer terug. In totaal zijn er tien personen aangehouden.
* De politie is op zoek naar getuigen van een woningbrand in Zeist. De brand is vermoedelijk ontstaan doordat een dixie, een mobiel toilet, in de brand is gestoken. Door de brand zijn een aantal bomen en een carport vernield.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.