Kort nieuws: Aanhouding na 'middelvinger'

REGIO - * Op de Neude in Utrecht is een man aangehouden voor het beledigen van een agenten. De 21-jarige Houtenaar schold hen uit en stak zijn middelvinger op. De man moest mee naar het bureau. Daar bleek dat hij ook nog eens drugs op zak had.
* Een man uit het Vlaamse Gent heeft geprobeerd spullen te stelen op de Verzamelaarsbeurs in Utrecht. Een andere bezoeker betrapte de man en hield hem tegen. De man bleek in de Jaarbeurs voor meer dan 1000 euro aan spullen te hebben gestolen. De politie heeft de 37-jarige Belg aangehouden.
* In Soest is een man door het lint gegaan omdat hij een bekeuring kreeg voor het onjuist aanbieden van huisvuil,
De 20-jarige Soester kreeg bezoek van een buitengewoon opsporingsambtenaar en duwde de deur tegen zijn voorhoofd. Die raakte daardoor gewond. De politie heeft de Soester later aangehouden.
* De politie in Utrecht heeft twee mannen aangehouden voor vernielingen. De daders van 18 en 20 vernielden een aantal auto's op de Hopakker en trapten een winkelruit in. Na een zoektocht vonden agenten de twee in de buurt; de oudste bleek verantwoordelijk voor alle vernielingen. De andere man mocht naar huis.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.