Ivo ten Hagen (VVD) nieuwe wethouder in Oudewater

© VVD Montfoort
Oudewater - Ivo ten Hagen wordt de nieuwe wethouder van Oudewater. Hij volgt partijgenoot Marieke Teunissen op die vertrekt om in een andere gemeente burgemeester te worden.
De VVD'er zal zich richten op het openbaar bestuur, ruimtelijke ordening, wonen, economische zaken en jeugdzorg. Tussen 2016 en 2018 was hij wethouder in Woerden, daarna was hij tot de gemeenteraadsverkiezingen van maart dit jaar wethouder in Montfoort. Daarvoor heeft hij verschillende functies gehad in het openbaar bestuur en het bedrijfsleven en hij geeft trainingen bij het VVD opleidingsinstituut.
Het college van Oudewater is blij met de komst van Ivo ten Hagen. Burgemeester Danny de Vries: “Hij is een ervaren wethouder en hij kent de regio. Ik zie uit naar de samenwerking met Ivo ten Hagen en wens hem heel veel succes.”
Marieke Teunissen was pas sinds mei de wethouder, maar zij wordt de nieuwe burgemeester van Scherpenzeel. Op 15 december wordt ze daar als burgemeester geïnstalleerd.
Tijdens de extra gemeenteraad van donderdag 24 november zal Marieke Teunissen als wethouder aftreden en krijgt Ivo ten Hagen het stokje overgedragen.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.