DHSC ontslaat trainer Testa la Muta

Ricky Testa la Muta, trainer DHSC
Ricky Testa la Muta, trainer DHSC © Orange Pictures
Utrecht - Ricky Testa la Muta is niet langer trainer van DHSC. De Utrechtse vierdedivisionist heeft de oefenmeester zondag op non-actief gesteld. Dat gebeurde daags na de 0-4 nederlaag van DHSC tegen Eemdijk.
"Gelet op de teleurstellende sportieve prestaties heeft DHSC noodgedwongen per direct afscheid genomen van Ricky Testa la Muta", schrijft de club in een verklaring. Door de nederlaag van zaterdag staat DHSC, dat graag wil promoveren, nu tien punten achter koploper Eemdijk.
Zaterdag speelde DHSC Eemdijk in de eerste helft van de mat, maar verzuimde het enorme overwicht in doelpunten uit te drukken. Na rust scoorde Eemdijk wel. Dat lijkt Testa la Muta nu noodlottig te worden. "Zo werkt het in voetbal", stelt een berustende Testa la Muta in een korte reactie.
Jeffrey Sneijder neemt in de laatste twee duels voor de winterstop de honneurs waar bij DHSC.