Snorfietser rijdt bewust automobilist aan en probeert geld afhandig te maken

© Politie Utrecht
Utrecht - Een snorfietser reed gisteravond bewust een automobilist aan op een rotonde op de Burgemeester Reigerstraat in Utrecht. Daarna wees de snorfietser de oudere bestuurder op de schade. Hij wilde direct veel cash zien, buiten de verzekering om. Dit meldt de politie, die denkt dat het om een persoon gaat die eerder al dezelfde 'truc' uithaalde.'
Achter de snorfietser reed een bestelauto die na de aanrijding direct met zijn lampen begon te seinen en 'ik ben getuige' riep, zegt de politie, die vermoedt dat hij bij de snorfietser hoort. Het slachtoffer zou vervolgens achter de snorfietser zijn aangereden om geld te pinnen. Een omstander, die oud-agent is, zou ingegrepen hebben, waardoor er geen geld overhandigd is.
De politie meldt dat, mocht je zelf in zo'n situatie terecht komen, je altijd verzekeringspapieren in moet vullen, en geen cash geld moet betalen. Als de tegenpartij dit weigert kun je de politie inschakelen.
In september reed een scooterrijder, volgens de politie waarschijnlijk dezelfde man, minstens vijf keer bewust mensen aan:

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.