Kort nieuws: Juwelendieven in Nieuwegein

REGIO - Door een raampje in te tikken hebben twee dieven vrijdagnacht kostbare sieraden weten te stelen in Nieuwegein. Doelwit was een winkel aan de Herenstraat. Na hun daad vluchtte het duo op een rode scooter.
* In Wilnis heeft een agressieve automobilist uit Utrecht flink van zich af geslagen. De 19-jarige man was op de Ir. Enschedeweg niet gediend van zijn toeterende achterligger. Hij stopte en sloeg de man in het gezicht. Ook een voorbijganger kreeg een klap. De politie heeft de man kunnen oppakken.
* De campagne van Pleegzorg Nederland is een succes. Het hoofdkantoor in Utrecht meldt dat in vijf weken tijd 5000 informatiepakketten zijn aangevraagd. Dat is meer dan in heel het afgelopen jaar.
* Op het Stationsplein in Amersfoort zijn weer fietsendieven in de val gelokt. Een vrouw uit Gouda en haar vriend uit Hoogland waren bij de stalling eigenlijk op zoek naar de gestolen fiets van de vrouw, maar zagen een andere fiets die niet op slot stond en namen die mee. Het bleek een lokfiets van de politie.
* In Veenendaal zijn twee graffitispuiters aangehouden. Die waren eerder actief geweest op de Buurtlaan-west en werden op de Aarbeivlinderstraat aangehouden.
* Twee jongens uit Utrecht en Maartensdijk zijn afgelopen nacht aangehouden na een inbraak. De twee hadden het slot geforceerd van een schuur aan de Leidseweg in Utrecht. De jongens sloegen op de vlucht toen de politie poolshoogste kwam nemen maar konden al snel worden opgepakt.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.