Utrechters kunnen klusteam of hotelovernachting winnen met energiebesparing

© RTV Utrecht
Utrecht - Middenin de energiecrisis kondigt de gemeente Utrecht twee opvallende acties aan. Inwoners kunnen een hotelovernachting winnen of een klusteam door zich sterk te maken voor besparing van gas en elektra.
Utrecht wijst op het belang van een aardgasvrije toekomst. "Daarvoor is het nodig dat we allemaal ons energiegebruik naar beneden brengen. De huidige energiecrisis maakt dit nóg noodzakelijker, want de hoogte van de energierekening is voor veel Utrechters momenteel een grote zorg."
En dus gaat de gemeente op zoek naar de ultieme besparingstip. Een truc die verder gaat dan tochtstrips plakken, de cv-ketel op 60 zetten of korter douchen. Deelnemers maken kans op een hotelovernachting voor twee personen in een duurzaam hotel in het centrum van Utrecht.
Utrechters die graag willen besparen maar geen idee hebben waar ze moeten beginnen, kunnen zich inschrijven voor de actie Win een klusteam. Ze moeten aan de gemeente Utrecht laten weten waarom ze klushulp nodig hebt. Het team dat 'gewonnen' kan worden kan een huis in een paar uur tijd al voorzien van kleine energiebesparende maatregelen.
Meedoen met deze winacties kan tot 1 januari 2023.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.